Jag har ont

Alltid. Mer eller mindre. För tillfället väldigt mycket mer. Fan!
Skitkropp. Skitläkare som inte kan säga: "Det är urkablurka-sjukan! Här har du ett piller, ta det så är allt bra igen om tre dagar".
Eller nä, faktiskt inte skitläkare, men ändå... nån som fattar?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jaaaaaaa, jag fattar! Har sedan några veckor svinont i nacken / ryggen (smärtan vandrar liksom runt, runt)av att ha kånkat omkring på en cirka 8 kg tung bebis för många timmar.

Och det jäkliga är att varje gång jag får ont någonstans så tänker jag "åhhhhh, jag ska vara såååå tacksam för varje dag jag INTE har ont nånstans". Men kommer man ihåg det?? Näe. Jag förutsätter bara att min kropp ska fungera. Det vill säga inte göra ont. Trots att jag äter slarvigt, inte tränar, sover alldeles för lite och... ja just det.

Alex sa...

Man får aldrig pills när man behöver dem. Bodde vi i USA var det bara att gå in på ett apotek och köpa supertabletter. Vissa blir man pigg av och det slutar göra ont, vissa blir man lugn av och det slutar göra ont och andra blir man trött av och det slutar göra ont. Man kan liksom välja. Tror till och med att det finns förkylningstabletter! Det vore något att satsa på, köpa in receptfria tabletter från USA och sälja dem i Sverige! Rik blev man nog!

vandrarvild sa...

vart har du ont? min kompis gick med fibromyalgi i _åtta år_ och hade alltid skitont utan att någon läkare tog henne på allvar... men där snackar vi smärta: man fick hjälpa henne lyfta muggen till munnen när hon skulle dricka, o s v. Men om du har den typen av smärta så... fibromyalgi är, enligt läkarna, en "ny" sjukdom och det är många som inte ens tror på den. Sjukt.
Och vad jag ville säga med det vet jag inte riktigt... *haha* Jag ville bara skriva att jag har varit med om smärtan. tror jag. jag har ju ont i min jävla handled idag dessutom. ska blogga mer om det tror jag. svära lite.