Per Morberg

Fattar inte riktigt honom... betraktar honom med skräckblandad förtjusning, för dels är han väldigt underhållande och dels väldigt läskig på något vis.

Igår råkade vi se "Vad blir det för mat?" på TV4+. Ett matlagningsprogram hemma hos just Per Morberg. Väldigt fascinerande. Det flög prylar över hela köket hela tiden... *S*
Han skulle koka kalvfond, och det måste ha tagit en vecka att städa köket efteråt. Jag gissar att det kommer gå att hitta gamla kalvben vid arkeologiska utgrävningar av området om 8000 år eller så... SÅ mycket flög det grejer överallt.
Men det såg gott ut! :-)

Måste titta nästa vecka också...


Andra bloggar om: , , , , , ,

3 kommentarer:

sanne sa...

Hmm... Hade aldrig hört talas om Per Morberg innan jag läste din blogg :-)

Den jag först kom att tänka på när jag såg namnet var istället Pär Moberg. Folkmusiker. Med i hur många olika band som helst, typ, och inblandad så fort det händer något i den världen i Malmö med (stor) omnejd.

Sophie sa...

Då ska du sett honom när han åkte till Afrika och skulle jaga. Han har ju nått slags matlagningsprogram/jaktprogram. (Det är kanske helt enkelt är det i 4+?) Vi tittar också på det med samma skräckblandade förtjusning. Det är läskigt och ändå har man svårt att sluta titta samtidigt som det är fjantigt.

saom sa...

Han är superobehaglig! Skrev precis ett inlägg om detta när jag skämdes lite för att jag tycker att han är så läskig. Kanske är det Viggo-takterna som sitter i, kanske Conny-karaktären i Så som i himmelen, kanske ÄR han bara genomotäck. Jag vet inte.