Jag är ett popsnöre

Jag erkänner... jag är inte djup, jag är inte kulturell, jag gillar P3 (inte lika mycket nu som förut, men det beror mest på deras kassa humorprogram), och det FINNS inget bättre sätt att starta en kvällspromenad på än att ha Mika (Grace Kelly), Scissor Sisters (I don't feel like dancin) och Salem al Fakir (Good song) i öronen.

Sådeså.

5 kommentarer:

Nina sa...

Trevligt att se att det finns fler popsnören över 30 ;-) Tycker att kommersiell musik är väl underskattad emellanåt. Synd att du inte hade tid att vara med i gospelkören i alla fall!

GIS-mormor sa...

Asså, jag tror att man kan vara både djup och kulturell samtidigt som man är ett popsnöre. Att hävda motsatsen är lika dumt som att tro att man inte kan vara duktig på språk om man är duktig på matematik (eller tvärt om).

Kram på dig du djupa och kulturella popsnöre ;-)

hedgehog-sara sa...

hahahaha - jag är likadan, inget pretto här, jag älskar Mika och lyssnar gärna på p3 och rixfm. Man ska bli glad av musik :)

listoplisto sa...

hedgehog-sara: Välkommen! :-)

Visst är det härligt att bli glad av musik? Jag måste nog ta en promenad idag igen *S*

Sonja sa...

jag blir så trött på gayradio, som alltid handlar om gaysaker vareviga kväll. det är skittråkigt program, fast tydligen går det ju hem bland folk eftersom det får vara kvar!