1,5 cm

1,5 cm.... kan vara väldigt olika saker. Just idag kan det vara skillnaden mellan tvättdag eller inte, den livsförändrande insikten om att tvätt ska ligga någon annanstans än i bergsliknande formationer på källargolvet...

Det är äntligen bra väder igen. Solen skiner och det verkar bli varmare än typ 12 grader. En perfekt dag att göra sig av med en del av tvättberget. Leka husmor och hänga tvätt utomhus...
1,5 cm... skillnaden mellan "yes, nu ska jag tvätta som FAN" och "hmm... kanske ändå inte".

Eller vad säger ni? Den här polaren sitter på väggen ovanför tvättberget. Eller... polaren SATT på väggen. När jag blixtrade med kameran tyckte polaren att det var trevligare att gå ner bakom elementet (det är för övrigt elementets överkant som syns längst ner på bilden).
Om jag var polaren skulle jag tycka det var SKITMYSIGT att flytta in i tvätthögen. Vem vet, polaren kanske redan har familj och tre-fyrahundra barn där inne.

Tvätta eller inte... 1,5 cm kan göra stor skillnad *S*


1 kommentar:

Lollias sa...

Jodu, såna "små" varelser kan ställa till en hel del. Min mor klippte ut en serie-strip som så otroligt bra beskriver situationen. Tyvärr kan jag, pga (C) och sånt inte visa den, så jag beskriver den:
En kvinna iklädd badrock kryper ihop på en stol och ropar till maken nåt i stil med
- Nej, BÄR INTE UT DEN! DÖDA den!
- Och du får ALDRIG krama mig med den morgonrocken på dig!

Eller, som en viss "Lage" beskriver det, så kommer den sitta där och vänta, vässandes sina klor och trecentimeters huggtänder, tills dess att vi slappnar av... DÅ attackerar den! Självklart kan alla andra passera, för det är ju just MIG den riktat in sig på.

:-)