Vilket djur är du?

Ta testet "Animal in you". Jag är en elefant :-)

En elefantpersonlighet är en person vars genomtänkta rörelser utstrålar säkerhet och lugn i alla aspekter av livet. Om än inte kung i djurvärlden så är elefanten säkerligen medlem av kungafamiljen.
Med en vördnadsbjudande fysisk närvaro och ett vänligt och andligt uppträdande rör sig elefanten lätt genom livet där få hinder kan sätta stopp.

Det finns anda av behärskning hos den stoiska elefanten som är tilltalande och inger tillförsikt. Sannolikt kommer denna fattning av vetskapen om att elefanter inte har några naturliga fiender; till och med lejon- och krokodilpersonligheter visar sin vördnad genom att respektfullt hålla sig på avstånd. Endast den oberäkneliga tigern är känd för att kunna väcka oro hos detta i övrigt orädda djur.

Men även den sansade elefanten är benägen att få utbrott, och blir enormt vresig om den tror sig ha blivit förorättad. Och elefanter glömmer inte.
Som tur är så är dessa sinnesstämningar ovanliga och främst förekommande hos manliga elefanter, men när ett utbrott inträffar bör alla utrymma och låta dramat spela ut sig självt.

När elefanter bestämmer sig för någonting, vacklar de inte i sitt engagemang innan uppgiften är utförd. Deras intelligens, kombinerad med en formidabel personlighet, ger dem en fruktansvärd fördel i affärer och sociala angelägenheter medan deras kommunikationsskicklighet gör dem till första klassens ledare. Pålitliga och ärliga, de låter alltid andra veta var de står med avseende på deras känslor.

Deras röstfärdighet gör dem till utmärkta sångare och musiker, och deras behärskade natur gör att de föredrar klassisk musik snarare än nutida.
I affärssammanhang hittar man dem ofta i ledande roller som VD eller företagsledare. Och fastän de är välbetalda är de aldrig skrytsamma med sitt välstånd.

Om du tror att det bara är elefantens storlek som imponerar på dem som älskar den, så misstar du dig. Visst har storleken betydelse, men det är mer än bara fysiken som har skapat legenden om elefanten som älskare. Det är inte för deras utseende, elefanter har en alldaglig uppsyn – det är för att elefanter har förmågan att ge så mycket emotionell och fysisk energi i ett förhållande som älskare finner dem så oemotståndliga.

Berömda elefanter: Indira Gandhi, Golda Meir, Luciano Pavarotti

4 kommentarer:

anso sa...

Stämmer ju bra! Fast dom glömde skriva det där med dom stora öronen ju. *funderar* Men att du har bra minne, en trevlig personlighet och en närvaro var ju ingen nyhet. Att du sjunger bra känns ju inte heller som en direkt överraskning efter hela Celine Dion-kasslerwoman-affären. ;-)
Själv var jag en räv eller ett lejon. Rävlejon.

Cecilia sa...

Stämmer jättebra, förutom det där med "alldagligt utseende". För den som inte vet det så är Li vacker :)

Ida sa...

Haha, jag blev antingen valross eller giraff :-D

http://astrom.webblogg.se sa...

Själv blev jag ett Lejon eller möjligen en Björn. Kul blandning