Wihoooooo, matrecept av Linda Skugge!!!!

DN berättar om Maria Nova, en ny sajt bara för kvinnor.

Det redaktionella innehållet ska inspirera till samtal och sajten ska vara en plats för avkoppling från en inrutad vardag, säger vd:n Malin Stråhle.
Ja ba *tvinnar håret*, nu ska jag få läsa om sånt som kvinnor gillar... fatta ba vad ball att Linda Skugge ska dela med sig av sina bästa matrecept, jag får läsa mitt horoskop *undrar vad som står för Kräftan idag*, å wow; tips om hur man kommer i form *blåser rosa tuggummibubblor*.

Å kolla!!!! De har en egen tecknad serie där man får följa Maria och Nova när de t.ex. ska köpa mjölk och disktrasor men istället köper ingenting och smiter förbi kön istället och känner sig helt VIP. Så himla real world liksom! *tvinnar och blåser bubblor*

Malin Stråhle fortsätter:
Den här sajten stöder ett sätt som är naturligt för kvinnor att agera på. Vi tjejer tar ju inga beslut utan att fråga våra väninnor.
Öööh... say again?
Vi tjejer tar ju inga beslut utan att fråga våra väninnor.
Ursäkta... jag ska bara gå och kräkas lite. Sedan ska jag nog ta ett beslut, och kanske meka lite med bilen eller koppla några elkablar eller göra nåt annat som inte ryms inom Maria Novas ramar för hur kvinnor är.

2 kommentarer:

Lollias sa...

Jag kräks jag också. Fast sånt gör kanske inte kvinnor? Bäst att genast läsa på lite, så att jag lär mig hur jag ska vara för att inte misstas för man.

...

*springer mot toaletten...*

Lollias sa...

Å dessutom länkar jag faktiskt till din blogg, flera gånger dessutom, å jag finns ändå inte med i din "knuff-lista" - så det är då bara blöj!

:-)