Jag ber om ursäkt på förhand, men...

...kära nån, hur ska man kunna gå förbi ett öppet mål? Hur ska man kunna hålla helt tyst om en guldgruva man just har hittat? Hur ska man kunna ignorera den stora skatt som ligger framför en?
Svar: Det GÅR inte! Jag ger upp. Jag är en ond människa, men jag klarar inte av detta *S*

Ingen nämnd, ingen glömd, men följande citat kommer alla från samma blogg. Jag har en känsla av att bloggvärlden kommer att ha åsikter ;-)

Fan vad jag ÄLSKAR Bögar och Lebbar................

Jag var bra på stavning i skolan.Men som ni vet så var det ett tag sen jag gick i skolan. Ja, som sagt min hjärna har varit på semester nu i 4 år, så ni får ha lite tålamod.

Och när jag har fått in tillräckligt med många frågor från er så kommer jag att göra en liten intervjuv med mig själv

Kevin tog en liten smygbild på mig när jag står och lagar hans favomat,mitt hemma gjorda potatis mos(inge pullver mos här inte.)


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

7 kommentarer:

Blue sa...

Läääänka din elaking...en sån guldgruva får man inte hålla för sig själv...

;O)

listoplisto sa...

Eftersom jag är en ond människa så finns det en länk i inlägget, men du får leta den *S*

Blue sa...

Du är ond, mycket ond...jag hittar inte länken...och jag hittar inte bloggen genom att googla heller. Tro mig, jag försökte igår.

Gomorron på dig:-p

listoplisto sa...

GOdmorgon *S*

okejrå... www.hanky.se/LindaRosing
men bara för dig ;-)

Blue sa...

Hahaha...och bara för DET så hittade jag den i inlägget. Skyller på grus i ögonen och fetvadd i hjärnan. Plus att det är svååååårt att se din lila länktext :o)

Hittade pokerbloggen, men den var juh nerlagd.

Tack söta du. Nu skall jag hånskratta en liten stund. You made my morning ;o)

Cecilia sa...

Hjälp...mina hjärnceller kryyyymper..

Eller borde vara hjärn celler?? ;)

Joar sa...

Jag tycker just "tålamod" i "Ja, som sagt min hjärna har varit på semester nu i 4 år, så ni får ha lite tålamod." nästan är roligare än särskrivningarna och den minst sagt bristande interpunktionen. Tålamod i väntan på vad? Att hennes hjärna ska komma hem från semestern? Hon kan inte ha menat något i stil med att "...så ni får ha förbiseende med stavfelen."? Jaja. Kul i vilket fall som helst, måste jag då säga. Satt och läste Rosings blogg en stund nyss, men som cecilia säger - astrocyterna blir skämda av själva utstrålningen på den sidan. :P

/Joar