Tal till nationen

Det SKA inte snöa idag, för det har SMHI sagt. Men ändå snöar det.
Därför har jag bestämt att SMHI ska avskaffas. Om man inte ens kan ge en prognos för det närmsta dygnet utan att ha brutalt fel, då har man förverkat sitt existensberättigande.

Om det inte var för risken att frysa ihjäl eller drunkna i en snödriva så skulle jag gå ut på stan med plakat där det står "SMHI suger hästballe".

För det SKA inte snöa idag. För helvete.

2 kommentarer:

Blue sa...

Muahahahahahahahahaha!

Jag har redan stämt SMHI för falsk marknadsföring f.ö.

Och sen undrar jag, inte så stillsamt, hur det kan ta så jävla lång tid att plugga till meterolog, och att det liksom finns en hel arbetsplats som SMHI och vad dom egentligen gör.

Sitter på utsidan och dricker kaffe och vädrar i näshåren och säger "tja - idag tror jag att vi säger att vindern kommer från öst-syd-öst och att det kommer vara växlande molnighet".

Det måste vara den ENDA arbetsplatsen i hela universum där dom är TILLÅTNA att göra fel HELA tiden, utan några som helst hot om nedläggning?!

Jag menar, tänk om Volvo hade glömt ett hjul varje dag, eller om LKAB faktiskt hade glömt vad det nu är dom bryter i gruvan och bara suttit nere i mörkret och myst.

Jag har slutat ha tilltro till svenskt väder. Jag kollar på danska sidan om jag vill ha någorlunda trovärdigt.

Men det är ju lite svårt när man bor i Norrland ;)

Monica sa...

Här i Stockholm var det en hel massa snö när jag vaknade igår morse, fullkomligt oväntat. Jag funderade på om SMHI har någon kundtjänst dit man kan ringa och framföra klagomål på vädret. Jag hade faktiskt stoppat undan vinterstövlarna. Det är SMHI:s fel att jag fick klättra in i klädkammaren och gräva kvart i sju på morgonen.

Nu har eländet i alla smält bort. För den här gången.