Värsta grejen

Är det ett ålderstecken när man börjar spana efter ögonkrämer i butikerna, för att man känner att det vore najs med något uppfriskande runt hängpåsarna på morgonen? ;-)


Jag tror jag väljer förklaringen att det är så utmattande att vara trebarnsmor, och att det är därför mina ögon ser trötta ut ibland... *visslar lite*

I alla fall, jag har hittat den här lilla pärlan. Den står i mitt kylskåp och funkar faktiskt! Det märks skillnad runt ögonen efter några dagars användning. Så snart ser jag ut som en ärtig 18-åring igen. Mohahahaa. Inte.
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

6 kommentarer:

Ulrika sa...

Haha..! Det där med påsar under ögonen som flerbarnsmor..det känner jag igen =) Tack för tipset på krämen..ska oxå testa OMEDELBART!

Fin blogg med massa kul läsning!

//Ulrika

Ulrika sa...

Knepigt..min adress kom inte med, testar igen =)

angryinch sa...

Jag använder Nivea aqua sensation varje dag! Fast inte ögonkrämen utan dagkräm. Och så luktar den gurka, fräscht värre :)

Corundum sa...

Frågan är då om man verkligen vill se ut som en artonåring? Hehe, fråga AngryInch vad hon tycker om unga tjejer. ;) Men gurklukten är supermysig!

Tänkte passa på att göra reklam för min nya blogg! Har just startat en ny med ambition att vara lite mindre seriös, så att jag faktiskt kommer mig för att skriva. Läs gärna! Adressen är http://ordensmakt.blogspot.com

/jag.

mamma sa...

Nämen, jag har aldrig använt några krämer öht fastän jag ju är mamma till fyra och inte har jag sett några påsar *whistle*.
Tror faktiskt att ni ungdomar är aaalldeles för kinkiga .. det måste väl synas att man levt, eller? :)

Lollias sa...

Jag håller med "mamma", jag... Jag är på rätt sida av 30, på väg mot rätt sida av 40 och trivs rätt bra med det (krämporna hade jag dock kunnat vara utan).

Ser fram emot att bli skrynklig pensionär med massor av barnbarn att skämma bort! (Jo, BÅDE skrynklig OCH pensionär!)