Heja Niklas Strömstedt

Niklas Strömstedt bloggar. Rätt bra till och med, det är underhållande att läsa. Extra underhållande blev det när han i går i bloggen lade ut ett samtal han haft med Se & Hörs chefredaktör Tua Lundström. Ord för ord, eftersom samtalet var inspelat *S*

- Ja Tua, vi har ju ett problem med den här löpsedeln och artikeln eftersom inget stämmer och eftersom ingen från tidningen har varit i kontakt med varken mig eller Jenny. Vad ska vi göra åt problemet tycker du?

- Ja alltså, du får sluta upp med att träffa så snygga tjejer. Alltså jag menar DU själv är ju inte, vad ska jag säga, nåt bra sälj men de tjejer du träffar…är ju så tv-mässiga...

Nu rapporterar Dagens Media att Se & Hör ska sluta bevaka Niklas Strömstedt, utom möjligen ifall han skulle gifta sig. Rolf Qvale, redaktionschef på Se & Hör uttrycker det så här:
-Vi respekterar hans extrema krav på integritet, kan man säga

Hatten av för Strömstedt, och så hoppas jag att fler skvallerpressförföljda personer uttrycker "extrema" krav på integritet framöver!
Det kan inte vara lätt att vara Se & Hör när besvärliga kändisar plötsligt blir sura bara för att man hittar på saker om dem, för hur fyller man en arbetsdag på skvallerkontoret?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

1 kommentar:

Navona sa...

Ja herregud vad det måste vara jobbigt med folk som ha så hög integritet *suck*