Renovering i turbofart

Vi flyttade in i huset för tre år sedan. Då renoverade vi hallen, bl.a. målade vi om furumonstret (trappan). Vi plockade ner trappräcket för att måla det, och igår satte vi upp det igen...nästan färdigmålat.
Det påminner lite om när jag var gravid första gången och hasade mig runt på jobbet med svår foglossning och fick smeknamnet "Blixten". Vi måste nog sakta ner lite nu med renoveringarna, annars kan ju nåt bli klart nångång, och hur skulle det se ut?
*fniss*

4 kommentarer:

anso sa...

Ni kan ju göra som vi gör. Renovera klart ett helt hus....bara för att sälja det och börja om IGEN. Har man inte jobb så skaffar man sig. :-D

listoplisto sa...

Jaaaaa, om vi kör på den taktiken så är huset redo att säljas nångong i augusti...2034

*S*

Snigel sa...

*fnissar* Vi satte nytt innertak och nya lister i ett rum i förra huset. När vi flyttade efter 9 år fattades fortfarande sista biten av taklisten...

Jag har hållit på sedan förra påsken att få upp grejer på väggarna i vardagsrummet. Det närmar sig, jag har bara två saker kvar.

Det är meningen att man aldrig ska bli färdig, för då måste man börja om med ett nytt projekt. Nu ska badrummet renoveras, så jag har faktiskt tänkt sätta upp de två sista grejerna i vardagsrummet. Kanske. Om jag har tid någon kväll. Om jag hittar fyra spikar och en hammare. ;o)

listoplisto sa...

snigel: Det låter bra. Det är nog inte hälsosamt att stressa ;-)