Så firar man OS!

Xiang var ute och gick i en park i Hong Kong en kväll. På sin promenad passerade han ett antal bänkar och plötsligt kom han på en kul grej.

Hmm... skulle det inte vara skoj att ragga upp en av bänkarna... liksom för att fira invigningen av OS?
Tänkt och gjort. Xiang hånglade upp bänken och efter en stund var det så dags att fullborda kärleksaffären. Xiang körde in pickadollen i ett av de hål som fanns i bänken, och kände kärlekens safter flöda i hela honom. Han var så lycklig, så lycklig
Äntligen har jag hittat en bänk värdig att ta hem till mamma och pappa. Det här är äkta kärlek, the real stuff!
Efter en minut eller två visade det sig att kärlekens safter inte bara flödade i ben och armar utan även ut i köttflöjten. Och som de flesta vet så har köttflöjter en förmåga att liksom... växa en smula när de blir glada och spralliga. Så även för Xiang, som till sin stora förvåning upptäckte att han hade fastnat i hålet i bänken. Hans förvåning och chock var total.
Varför gööör du detta mot mig? Jag trodde vi hade något speciellt, något äkta
Xiang snyftade förtvivlat. Hur kunde han låta sig luras så? Bänken ville bara ha honom för hans kropp, inte för hans skarpa intellekt eller hans stora samling av kommunistisk litteratur från 1940-talet.

När ambulansen kom för att hämta Xiang var han helt nedbruten av sorg och besvikelse. Han hade mött kärleken och förlorat den igen, allt inom loppet av några minuter. Bänken fick följa med till sjukhuset där den till slut släppte sitt giriga grepp om Xiangs (inte längre så stolta) mandom.

Filmen om denna tragiska kärlekshistoria finns här. Historien förtäljer inte huruvida Xiang sedan dess har funnit någon ny kärlek, inte heller vad hans mamma sa till honom när han skrivits ut från sjukhuset.

Bloggen som säkert kommer byta namn flera gånger önskar i alla fall Xiang all lycka i framtiden, och skickar en tub glidmedel som "krya-på-dig"-present. Man vet aldrig när man kan behöva lite sånt.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

*asg*