What the world needs now...

In a galaxy far far away...på ett företag som kallas Sparköp Postorder.

Fan... deadline om tre timmar och jag måste komma på något nytt och fräscht till höstens katalog. *tuggar på pennan*
Vad behöver folk? Vad är det folk inte har en aning om att de inte kan leva utan? Faaan, måste komma på något snabbt nu. Vad gillar folk? Vad GÖR folk?

Hmm... folk går på toa... de bajsar... jag har det! En toarullehållare som ser ut som en gubbe som håller för näsan! Eller fan. En sån har ju Mackan redan gjort.

Gah... nåt till trädgården då! Folk gillar att vara i trädgården! *tuggar frenetiskt på pennan* Något slags prydnad kanske. Med lampor... i olika färger. *bläddrar i en pärm*
Satan! Annika snodde den idén.

Äh, jag ger upp. Jag läser tidningen istället, det kanske är nåt kul på bio. Aah, kolla, de kör "Sagan om ringen" igen. Det kan man ju inte missa.

DÄR satt den! Haha, chefen kommer bli sååå nöjd. *fnissar*
Jag ska göra ett ansikte som man sätter fast på ett träd! Det är nytt, det är unikt och folk kan inte leva utan det.
Vi kommer sälja miljoner! Och jag har världens bästa jobb. Bästa plejset liksom, nu ska jag bara göra klart skissen på de där lite för korta byxorna som jag började med förra veckan. Jag tror jag ska kalla dem... Relaxbyxan.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

7 kommentarer:

Endobloggen sa...

Det är depression som är på väg. Jag vet varför också. Jag är utmattad helt enkelt. Värken att dras med är pricken över i så att säga. Tyvärr är man ju envis som en gris också. Eftersom jag inte blir sjukskriven för sjukdomen så har jag nu drabbats av "de kan dra åt helvete syndromet". Jag _vägrar_ gå till en psykolog och gnälla. Det var ju liksom inte i skallen felet satt från början :-D
Känns som msn sitter fast i nån sorts moment 22 just nu. Men men man får väl se vad som händer i slutändan. Psyk kanske? :-D

angryinch sa...

Du är skum, syrran.

listoplisto sa...

endo: Jag förstår dig. Men det är underskattat att prata med psykolog/kurator, det kan jag intyga! Det kan göra underverk fastän man inte är dum i huvet ;-) Och det är du ju inte, det vet jag.

angryinch: Va? Moi? Nääääääääää ;-)

Gutegirl sa...

Åh! En sådan vill jag ha och sätta i toastolen! Tänk vilken effekt!

Tokaungen sa...

Tack för din kommentar i min blogg!

Hur överlevde vi egentligen utan MSN?

LadyFi sa...

Jag älskar trädsansiktet - ett bra sätt att piffa upp trädet! Men varför stannar där: man kan piffar upp toasitsar, stolpar, papperskorgar i stan/byn, en vit T-shirt eller när man sover på jobbet, så kan man använda ansiktet så att chefen tror att man jobbaar.

The possibilities are endless!

AnSo sa...

Jag säger bara SMURF!