Banta i 3D

För nåt år sedan skrev jag om ett bantningsplåster som skulle dra ut fett ur fotsulorna eller nåt. Man skulle ha plåster på fotsulorna på nätterna och det skulle rensa kroppen från fett och föroreningar.
Det var grymt kul, men frågan är om inte detta är ännu roligare...

Håll i er. Trimgel Slim 3-D är en bantningsgel som inte bara förbränner ALLT överflödigt kroppsfett utan dessutom stoppar hungerkänslorna och minskar celluliter med 60%.
Det låter som en revolution... Trimgel Slim 3-D... fatta, att banta tredimensionellt. Till skillnad från förr, när man bara bantat i två dimensioner. Eller?
Och så är de noga med att man inte får gå ner för snabbt... för då måste man dra ner på användningen och smörja in sig lite mer sällan.

Låter det för bra för att vara sant? Neeejdå, läs bara vad en nöjd användare berättar

Jag har nu hållit på med Trimgel sedan i fredags kväll (två dagar) och har redan tappat 1,5 kg, samtidigt som jag ätit jättemycket choklad och chips. Jag får inte gå ned mer än 5 kg på en vecka, så jag måste minska användningen.
Hmm. Jag undrar om inte den medicinska termen för det är... binnikemask.
*S*

Produkten marknadsförs med att den ska ha tagits upp hos Oprah, men det verkar inte gå att hitta något som styrker det påståendet. Däremot kan man säkert sälja många tusen tuber svammelgel bara genom att viska "Oprah", för halva världen vet väl att hon är seriös och att hon alltid haft viktproblem och att hon väl inte skulle rekommendera något som bara är trams? Typ.
Och ska man gå efter devisen "man får vad man betalar för", så bör ju Trimgel vara nästan hur effektivt som helst, för en tub kostar närmare femhundra spänn.

Undrar just varför inte sjukvården använder Trimgel. Fatta... inga fler gastric bypass-operationer skulle behövas, inga fler läkemedel mot övervikt. Bara Trimgel.
Underbart.

Underbart humoristiskt. Och samtidigt rätt tragiskt, för hur många är det inte som köper skiten med tanken: "Det kan ju inte skada i alla fall, och tänk om det skulle funka!", och så blir de totalblåsta samtidigt som det sitter någon i andra änden och garvar hela vägen till banken åt att folk så gärna vill vara smala.

Det är fan inte klokt.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

4 kommentarer:

mamma sa...

Näää, det är fan inte klokt.
Jag har skrattat så tårarna rann, när jag läste om den fantastiska produkten.
Månntro det finns någon som ändå går på bluffen? :(
*Asg*

Corundum sa...

Ska man skratta eller gråta? Jag hoppas verkligen att anledningen till att den där produkten säljs och marknadsförs beror på att försäljarna är riktigt dumma, blåsta personer som inte förstår att ingen kommer att gå på det där. I såna fall blir det bara de som förlorar på saken.

Den enda andra förklaringen är, som du befarar/spekulerar i, att det faktiskt finns de som är desperata nog för att låta förnuftet stå åt sidan och KÖPER sånt där. Jag hoppas inte. För alls skull.

/Corundum
ordensmakt.blogspot.com

Emma sa...

Hahaha ojoj, vilket härligt medel! Det är bara en tidsfråga innan hela fetma-krisen är löst! Vad dom kan va! ;-)

Anonym sa...

Hej.
Har den funkat för dig? Jag började med den igår och hoppas på resultat :)