Man ska lyssna på sin mamma...

...tänkte Fadde Darwich och sa

- Min mamma har sagt att hon får börja om med mig, att vi måste bygga upp mig igen efter de senaste årens kaos, där jag lät mig svepas med.
efter TV-intervjun där han konsekvent refererade till ex-sambon Linda Rosing som "dokusåpakändisen".

Fniss.


Övriga viktigheter i världen:
Schwarzenegger: Vi rökte på tillsammans
Lohan: Sara Palin är en mediakåt homofob
Anders Borg promenerar. Media direktrapporterar.

2 kommentarer:

Corundum sa...

Gulligt att Fadde lyssnar på mamma, patetiskt att han inte kan säga sitt ex namn. Och jag blir lite stolt över mig själv när jag var tvungen att slå upp vem tusan "Fadde" var, eftersom att jag har välsignat dålig koll på Stockholms mini-kändisar. :)

Arnold och knark är ju kul... 1985 var han med i en anti-drog-kampanj i USA, men först 2007 blev han ställd mot väggen med det faktum att han röker på inför kameran efter att ha vunnit Mr Olympia (bodybuilding) 1975. Han svarade då "Cannabis is nog a drug. It's a leaf." :P

Och Sara Pailin är ju dum i huvudet om hon tycker att man kan "omvända homosexuella med hjälp av böner". Förlåt att jag är så onyanserad, men jag blir bara arg. Att sen Lindsay Lohans uttalande om henne är lite skumt är en annan sak:

"- Jag hoppas verkligen att ni alla gör era val baserade på fakta och på vad som känns rätt i hjärtat – rösta på Obama!"

Är inte DET en paradox så vet jag inte vad som är.

/Corundum
ordensmakt.blogspot.com

Anonym sa...

Arnold är bäst!