Blogging in the mörkret

Somnar man före nio så vaknar man tydligen klockan fem och då kan man ligga i sängen och blogga från mobilen.

Det har varit en galet hektisk vecka men nu börjar jag se slutet på den. Skönt.
Förutom att vi håller på att måla vardagsrummet så har jag hunnit med medarbetarsamtal (som gick riktigt bra), kvällsjobb i tisdags (möte om adresser i en by utanför Kiruna) och att jaga tag på en garagedomkraft.
Och ja, det är på samma nivå som blinkprylen jag skrev om häromdagen. Kan man inte ha ALLA domkrafter i garaget liksom? *blond* ;)

Nä hörni, nu är det dags att gå upp och starta dagen. Ha en bra dag allihopa, trampa inte i hundbajs och kom ihåg att allt är moderaternas fel! *s*

4 kommentarer:

Sophie sa...

Jag tycker att det är mysigt att smyga upp vid 5-tiden när jag somnat så där tidigt. Då är man ju utvilad också. Sen läser jag forum och bloggar med mobilen. Men just din blogg med dessa "säkerhetsbokstäver" orkar jag inte svara på. Jag har nämligen bildvisning avstängd och då måste jag aktivera det bla bla bla. Nu sitter jag vid datorn :)

LadyFi sa...

05.15 gick upp dottern idag! Och vid helgerna har vi sovmorgon tills kl. 6 om vi har tur...

Gäsp! Mysigt kanske.. men också tröttande!

Karriärmamman sa...

05.00 är en normal start på min dag ;). Men vilken lyx att du kan blogga live and direct från mobilen! Och från sängen i nyvaket tillstånd! Informationssamhället gör intåg överallt. *S*

Britt-Marie sa...

Låter lite tidigt vid 5-tiden men å andra sidan är jag faktiskt inte sämre. Har svårt att somna om när sambon går till jobbet. Så varför ligga vaken och snurra när man lika gärna kan blogga. Ska tänka på det nästa gång :-)