Eget ansvar anyone?

TV4 har beslutat att Katrin Zytomierska får vara kvar som programledare för Idols eftersnackprogram, trots att hon kallat en deltagare "bögig" och sedan kallat Marcus Birro för judehatare och galet fyllo.

På TV4 tycker man förstås att det är lite knasigt och krejsi att göra så, men samtidigt säger man att man ju inte bara kan sparka ut en ung tjej och man tar dessutom själva på sig delar av ansvaret för det som hänt (enligt programdirektör Åsa Sjöberg)

Vi får också vara lite självkritiska då Katrin inte har fått rätt coaching.
Att hon kanske inte riktigt fullt ut fått beskrivet för sig hur ansvaret för ett sådant här uppdrag ser ut. Det är skillnad på att vara fri debattör och att vara programledare. Vi måste stötta henne bättre. Katrin måste få chansen att göra rätt.
Ja, för herregud... hur skulle det se ut om man bara gick omkring och förutsatte att 31-åringar på något sätt själva skulle förstå att det finns olika sätt att bete sig på och att alla sätt kanske inte är så smarta vid alla tillfällen?

Bra jobbat TV4. Ge henne en personlig assistent och lite coaching så blir det nog bra. Det är inte lätt att vara socialt handikappad i Sverige idag. Och hey, alla ska väl få sina femton minuter i rampljuset, eller hur?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

5 kommentarer:

AnSoooo sa...

Personlig assistent? *asg*
Det är nog en resursfråga serru. Finns inga pengar till sådant på TV4. Alldeles för många där som har assistenter redan.
*visslar*

Anonym sa...

herregud, är hon TOLV eller?

KICKA HENNE! säger jag.

//vandrarvild

Anonym sa...

Men kolla då in vad Birro sagt om judar på sin blogg:
http://www.newsmill.se/

Är det mannen att vara ett föredöme för en kanal som förespråkar noll rasism?

Bimbo Boy sa...

TV4 är hopplösa.

Sandra sa...

Jag håller med dig till fullo!