Förslag önskas

Opassande efterlyste förslag på rubriker till blogginlägg, och nappade på ett av mina. Varför har man skägg?

Jag hakar på tåget fast lite annorlunda. Jag behöver hjälp med uppslag till en krönika, det är full rulle i tankeförrådet med liksom lite ogreppbara prylar som susar mellan öronen, så jag kommer ingenvart.

Det bör i alla fall i utkanten vara något som rör familj, barn, graviditet eller liknande. Alla förslag är välkomna och om det dyker upp en vinnare så utlovas en egenhändig hopknåpad limerick i personens ära. Och ja, det ska föreställa ett BRA pris. Kom igen...

Shoot!

5 kommentarer:

vandrarvild sa...

skriv om julstress med och utan barn, och hur många julklappar är för många och vad lär man barn med det, och bebisar som hellre leker med papprena än själva klappen, och svårigheten att hitta barnvakt eller... nått...

//Lena

Sophie sa...

Just nu funderar jag på vad som är föräldrarnas ansvar och omgivningens önskningar. Är det helt okej att man ignorerar föräldrarna och matar en 5 mån bebis med glass för att 1. Det är gulligt 2. Det är hemma hos någon och hos dem ska deras regler gälla.

listoplisto sa...

Hmm.... två bra förslag... intressant!

Lollias sa...

Varför inte
"Med livet som insats" ?
/Lo

Lollias sa...

(Kom på att det kanske behöver förklaras lite... Varför man inte kan lita på att barn stannar där man satt dem, hur man INTE ska göra med små barn, varför det är bra med avtorkbara eller superbilliga tapeter under de första 15 barnaåren, hur mycket som ryms i en barnahand (ju mindre barn desto mer ryms det), alla redan testade och icke fungerande "lås" på knivlådor och farliga-medel-skåp, hur man undviker att fastna i prestations-föräldra-fällan, bästa tipsen för att slippa må illa under graviditeten (t ex att undvika att bli gravid), exempel på korkade läkares kommentarer under graviditeter ("XX mår bra i sin grav och..."), exempel på korkade frågor ställda av mammmor i diskussionsforum, exempel på lika korkade svar i dito forum... )