Vinkar lite

Hej alla. Om jag orkade så skulle jag blogga, jag lovar!
Jag skulle t.ex. kunna berätta om hur femåringen tidigare idag frågade "Har alla människor hjärna?" och jag svarade "Det råder delade meningar om det, personligen är jag inte så säker på det" (neeeej, det är klart att jag inte svarade så. Eller...? *mohahaha*)

Eller så skulle jag kunna berätta att vi i morrn får vår första hemleverans av mat från Coop Forum. Om det är så bra som det verkar, d.v.s om det inte är en idiotprao som plockar ihop varorna så att vi bara får rutten frukt och sånt, så ska jag ungefär aldrig mer sätta min fysiska fot på Coop. Bara min digitala.

Men jag har feber, så jag orkar inte berätta allt sånt. Det får bli en annan gång.
Nu är det Färjan2 på TV. Inga konstigheter.


3 kommentarer:

Blue sa...

VA VA VA???

Jag avskyr att handla, avskyr avskyr avskyr att gå mellan diskarna och inte veta vad jag ska ha och få svettbrytningar av att trängas.

Tror du att Coop i Kiruna kör till Göteborg?????

Anonym sa...

nämen, när ska man då träffa dig? Eller blev skräckversionen av att vi börjar bli lika våra egna föräldrar som bara träffas på coopan alldeles för mycket??? Eller kanske är det så som du konstaterar:det är värt det?
/Heidu
i

listoplisto sa...

Blue: Jaaa, de kör säkert till Göteborg, jag ska fråga nästa gång!!! *S*

Heidi: Jag tänkte faktiskt på dig *S* Men jag får väl se till att hitta energi till att ta mig till jympan, så ses vi där ;-)