Nämen hej

Och hoppsan... helgen försvann som i en dimma. Det var strålande vårvinterväder större delen av helgen, men jag var däckad i migrän i princip hela lördag och söndag. Trevligt. Inte.

Nu har jag i alla fall bokat en läkartid för att reda ut skiten. Jag brukar visserligen kunna ha spänningshuvudvärk och så, men inte migrän... tills för några månader sedan då jag började få anfall, oftare och oftare. Nu kommer de ett par gånger i månaden och blir värre för varje gång.

I väntan på läkarbesöket inleder jag så smått mitt nya liv med att försöka komma ihåg att stretcha axlar och nacke ibland, och så har jag inhandlat multivitaminer.
Nä, de har förmodligen inget med migrän att göra överhuvudtaget, men det kändes hälsosamt eller nåt. Inte vet jag, men låt mig leva på mitt rosa moln och gosa med fluffiga kaniner. Jag trivs här! ;-)


2 kommentarer:

GIS-mormor sa...

Och pinngympan?

listoplisto sa...

*mumlar något om BNP och höjda index och att detta är en komplicerad fråga som inte kan besvaras så enkelt. Och dessutom brUSAR DET VÄLdigt mycKET PÅ linjen just nu så jag hör inte riktigt vad du skriver*

*visslar oskyldigt*