Perkele

Nej se det snöar, nej se det snöar, det var väl roligt..... NEJ DET VAR DET INTE!
Det har kommit sisådär 20-30 cm snö sedan igår, och det bara fortsätter snöa. Från familjen på Triangelvägen kom det igår ett MMS med bild på en fin vårblomma. Men ja ä int' bitter. Nejdå.

Åsså ska jag vägra prata med min pappa idag, för han hör till generationen som aaaalltid säger: "Den nya snön tar bort den gamla", och menar med det att 30 cm nysnö i april på något vis skulle sparka igång våren på allvar.
Iofs är det kanske så man måste tänka för att övervinna längtan att gå ut och dränka sig i snöhelvetet direkt...

Snöbollskrig någon?

5 kommentarer:

maria p sa...

I Uppsala har vi idag 14 grader varmt, solsken och ljuvlig blå himmel!!! i rabatten längs husväggen blommar redan allt möjligt i olika fina färger Flytta hit vettja!

Sophie sa...

Vi har stått ute i solen hela dagen med barnen. Det är nu vi får igen för alla timmar i snålblåst vi stått ute.

Sandra sa...

Men lägg av, så farligt är det väl ändå inte. Vi har ju knappt lämnat mars och du förväntar dig redan att det inte ska komma mer snö. Du tar död på dig själv. Håll ut en månad till, kära du. Minst.

maria p sa...

Återigen idag... solsken, 15grader varmt, blommor i rabatten. Barnen leker utan ytterkläder ute i parken. Längs med ån i stan sitter folk i mängder och äter mjukglass med solglasögon på och njuter av våren. Gatorna är redan sopade från allt grus, cyklarna trängs längs vägarna. Mmmm! Saknar inte norr ett dugg just nu.

Carola sa...

Men asså... HALLÅ kusinen!
Nu e de ju så här att du å ja tillhör väl ung. samma generation, men ja brukar oxå säga att den nya tar bort den gamla, men.... inte redan i april... det händer ju först i maj. Så jo, farbror B har fel! iaf. om han tror att det händer nu... ;)