Saker man hoppas är på skämt

Kristdemokraten Inger Johansson bloggar om hur saker är och hur de borde vara. Hon beskriver sig själv med fyra ord: "Kristen och ödmjuk men rättvis". I vissa kulturer skulle man kanske kunna räkna till fem ord i den meningen, men vi bortser från det och går vidare i bloggen.

Inger Johansson gillar inte fildelning. Inte alkohol heller. Alkohol kan leda till homosexualitet, ifall nån hade missat det. Man kan visst bli promiskuös också. Men handen på hjärtat, vem har inte råkat ta lite fel på fyllan? Kille, tjej, det är inte så lätt att veta när alkoholen slagit klorna i en. Poäng alltså för en klockren slutsats. Heja Inger!!

Inger Johansson har en väninna, Inga-Lill.
Inga-Lill missionerar i Liberia där hon läser barnbibeln för bybor. Inga-Lill meddelar att 100% av byborna har tagit till sig evangeliet om Jesus Kristus och att detta har lett till att byborna numera kan äta sig mätta och att barnen kan få hjälp med sin utbildning.

Poäng till Inga-Lill där, för papper innehåller ju mycket fibrer. Om man skulle låta svältande människor äta upp alla skitböcker som publicerats i världen (kanske t.ex. barnbibeln?), då skulle svälten helt säkert utrotas. Det framgår dock inte hur pappersätande leder till att barnen får hjälp med utbildningen, men man ska inte bekymra sig om bagateller. Huvudsaken är att byborna kan äta sig mätta. Bra jobbat Inga-Lill!

På tal om människor... det finns visst 2,5 miljarder "människor" som aldrig hört talas om Jesus Kristus. Ja, "människor". Inga-Lill vill att vi ska ha med henne i våra böner och det låter väl som en bra idé, för det är nog inte helt enkelt att missionera för "människorna". Ta det lugnt Inga-Lill, jag ska "be" för dig. "Lycka till" i ditt "arbete" med "människorna".

Men nu tycker jag att vi alla vinkar lite och hälsar Inger Johansson välkommen ut på "intranet", som mest handlar om dynga som avleder folks uppmärksamhet från sånt som är viktigt.
Kör hårt Inger. Det blir nog "bra".


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

3 kommentarer:

Jessica sa...

Det ÄR en fejkblogg.

listoplisto sa...

Jessica: Vilken tur! :-)

pyret sa...

Puh, vilken tur! Annars hade man bara kunnat konstatera att det varit synd om "människan"!