Glipchock

Känsliga läsare varnas, detta inlägg innehåller nämligen en bild på en i det närmaste kriminell glipa.

I alla fall om Malin Siwe får bestämma. På DN Opinion går hon till ett häpnadsväckande personangrepp mot Hanna Löfqvist, Vänsterpartiets andranamn till EU-parlamentsvalet i juni.

Vänsterpartiet har gett ut en valtidning i tabloidformat inför valet. I valtidningen skriver Hanna Löfqvist en krönika om slipsar och gubbhyllor i EU och detta verkar trycka på rätt många knappar hos Siwe, som av outgrundlig anledning fick detta godkänt för publicering:

Men Hanna Löfqvist har i alla fall inte slips. Fast hon kanske borde skaffa en. Eller köpa en blus i större storlek, för den hon har på bildbylinen glipar över bysten på ett sätt som renderat anmälningar till reklamombudsmannen ifall hon förekommit i en bilannons. Men nu är det ju bara reklam för ett parti som kallar sig feministiskt.
Det hade väl inte förvånat någon med den typen av kommentar i ett diskussionsforum eller i någons personliga blogg, men på DN Opinion? Malin Siwe måste haft en riktigt dålig dag, och hennes chef en ännu sämre. Fånigt, DN.

Hanna Löfqvist håller dock med i kommentaren om blusens storlek
Jag kan hålla med om att blusen är något för liten. Det beror på att jag ätit för många slipsar
Så hur ser den omtalade glipan ut? Håll i er, för nu vankas glipchock!*S*


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

6 kommentarer:

Corundum sa...

Sa hon så?! "Det beror på att jag ätit för många slipsar? Haha! Underbart, humor humor. :D

Allvarligt talat fattar jag inte hur man kan anmärka på något sådant... Blusen ÄR lite, lite för liten - om man ser till hur noga de brukar vara då de stylar folk inför reklam. Men det är sannerligen inte utmanande, bara lite vanprydande. Och knappt det. Snacka om att söka efter fel...

/jag.ordensmakt.blogspot.com

brorsan sa...

fram för större glipor se bara på italiens parlamentsledamöter.

Ansoo sa...

Jag tycker att DN har sänkt sin standard generellt. Å andra sidan gör dom ju oss alla en tjänst på detta viset, för man lever ju längre av ett gott skratt.

Konsultpappan sa...

Svenska folket rasar

madlar sa...

Garvar åt Hannas kommentar, härligt med damer som har skinn på näsan :)

Robert sa...

Jag kisar och kisar, och ja, det går faktiskt att ana en glipa där. Med god vilja.