På topp... på topp!

Traddiraddirej, dags att gå till jobbet. Hmm, vad ska man ha på sig? Kjol kanske... ja, kjol. Blommig kjol, yes! Somrigt och fint. Jag är så glad att jag köpte den här kjolen... fast oj, kanske inte med den här toppen. Kanske inte med nån topp när jag tänker efter, det här ser ju inte klokt ut. Varför köpte jag den här kjolen, hur tänkte jag?? Nåväl... svart kjol då. Mhmmm, funkar bättre, det får duga. Svart kjol, mitt i sommaren? Gah... ja ja. Bättre än jeans i alla fall.

Okej... handväska, check. Plånbok, nycklar, iPhone, check. Har jag glömt nåt? Nä... eller jo. Nycklarna! Var fan är nycklarna? Suck, jävla helvetes nycklar. Död åt nycklar! Var kan de vara? Köket kanske... nä. Vardagsrummet? Neeeej.
Det måste vara ungarna som fått tag på nyckelknippan. Då kan den vara nedgrävd en meter under jorden, eller upphängd i ett träd. Jåååbbigt. Eller vänta nu, jag vet att jag har sett dem nånstans, men var? Ganska nyss, men var har jag varit nyss? Hmm.. här i hallen. Men de hänger inte på kroken och ligger inte på hatthyllan. Men har jag allt jag behöver i väskan nu då? Måste kolla igen.
Oj. Där var nycklarna. Hoppsan. Trevligt, verkligen *onämnbar svordom*

Traddiraddirej, det verkar bli en bra dag det här... vart var det nu jag skulle åka? Jobbet! Just det, jobbet! Och den svarta bilen utanför huset är min. Visst?


3 kommentarer:

Blue sa...

Det där skrev du bara för att du skulle få skriva att du hade en iPhone...visst visst visst? ;o)

*flinar*

listoplisto sa...

*mohahaha*
Natürlich liebchen, natürlich! *S*

Blue sa...

Visserligen lite mer subtilt än mitt inlägg om iFånen, men samma resultat ;)

Sprillans ny? Visst älskar du den...va va VA????