Frid och solsken ;-)

Igår fick jag återigen anledning att irritera mig på fröken Rosing, ni vet hon som inte kan bestämma sig för om det är jättebra eller jättedåligt att vika ut sig?

Jag skrev ett blogginlägg om det, men nu på morgonen tänkte jag att nääää... istället anammar jag Mia Törnbloms tips och önskar istället Linda Rosing ett långt och lyckligt liv. Må hon hitta meningen med sitt liv. Glädje, lycka, kärlek och solsken över henne och hennes familj.
Typ.

Förresten så har jag bytt 4 bajsblöjor hittills idag. Frid och solsken över dem med! *S*


Andra bloggar om: , , ,

4 kommentarer:

mia sa...

Visst är den sjukt bra, boken?

Fredo sa...

Håller med om att det är så himla lätt att kasta skit på folk, och Linda i synnerhet. Jag kan inte stå bakom den destruktiva kritik folk hasplar ur sig. Jag känner henne inte. Undrar hur många som gör det och som inte gör det via media.

4 bajsblöjor. Låter som en skitliten en ; )

Mikael Åström sa...

Drömmer mig tillbaka till tiden för bajsblöjor ... få se ... 5 barn x 3,5 år x 365 dagar x 2 per dag. Det blir 12,775 blöjor eller om man så vill, blöjbyte i totalt 17,5 år eller totalt 6387,5 dagar.

Nä nu vågar jag inte tänka längre ...

Maria Karlstrom sa...

Grattis till alla bajsblöjor. Hoppas att det blir fler och fler och fler! Sjælv har jag köpt mitt sista Liberopaket och det kænns ocksa som frid och solsken!
Ha en mysig advent i Kiruna!