Nu svärord är det sommar

Jag är en toffel-kind-of-girl... när det blir tillräckligt somrigt för att ta av strumporna så åker tofflorna på. Sedan är det så tills det blir höst. Bara fötter = glada fötter.

Men så är det ju då den där lilla detaljen... att jag bor på ett f-b kalfjäll.
P3 hade en sommarplågsgala häromsistens. Låten som vann och som nu spelas några gånger varje dag heter "Nu svärord är det sommar". Jag tänkte på den i morse när vi satt i fikarummet på jobbet och såg hur det SNÖADE utanför.

På lunchen gick jag till Ica och köpte strumpor. Chefen skrattade när jag (iklädd fleecejacka) mötte honom och buttert sa: "Om jag inte kommer tillbaka så är det för att jag har frusit ihjäl på vägen".

Jag överlevde, men det var knappt. Och jag har på mig strumpor. Fan.
Kalfjället vann.

6 kommentarer:

Sophie sa...

Efter Afrikaresan så ska jag ine klaga. Det är skönt att frysa... Vi har haft nästan +30 grader här nere nu i veckan. Men jag ska inte klaga. Där nere hade vi kring 30 som svalast och över 42 på dagarna. Det är varmt...

Cecilia sa...

Jisses...bäst jag packar ner Lovikavantarna och täckjackan dårå ;)

Blue sa...

Snö???

Och jag som har badat i havet ett otal ggr i helgen. Känns nästan inte som att vi bor i samma land ;o)

sanne sa...

Jag kommer aldrig att fatta att man frivilligt kan bo däruppe...

Åsa sa...

Jag är SÅ glad att jag inte är där. Idag var det kallt här, "bara" 15 grader.

Lollias sa...

Men vettu? Som jag påtalat tidigare kan man faktiskt bosätta sig 10 mil söder om kalfjället, för där har vi faktiskt barfotaväder! Sådeså! Jag struntar i tofflorna och går barfota. Än är det sommar... :-)