IRL-träff

Om ett par veckor är det dags för Kirunafestivalen igen. Den här gången har festivalhelgen potential att bli roligare än på länge. Dels för att alla barn ska hyras ut till intet ont anande mor- och farföräldrar, och dels för att jag för första gången ska träffa en vän som jag bara mejlat och MSN-chattat med under några års tid.

Och då uppstår osökt några frågor... GÅR det att kommunicera IRL med en sådan vän? Eller måste vi kanske prata internettiska med varandra, visa stjärnor i luften, säga *fniss* och *kram* och såna saker? Iiik.
Det enklaste är kanske om jag placerar ut oss vid varsin dator hemma hos mig, så vi kan chatta som vanligt. Vad tror ni?

Jag ska hämta henne från flygplatsen... det kanske vi kan lösa genom att MMS:a foton på varandra kors och tvärs... eller helt enkelt skicka typ fjorton SMS med instruktioner av typen:
- Jag står vid den grå stolpen till vänster om biluthyrningsdisken
- Okej, jag står vid bagagebandet bredvid en tjock tysk med svettringar under armarna
- Haha, titta på tanten som har toapapper under skon
- Mohahaha
- Jag ser dig *vink vink*

Hihi, det blir spännande! :-)

5 kommentarer:

vandrarvild sa...

ni kanske ska prata i telefon innan hon kommer? I alla fall en gång?
men det är alltid kul att träffa nät-kompisar.

sanne sa...

Va?! Ska ni träffas?!? Får inte jag vara med?!? *sotis* *mummel* *hmpf*

/S i söder ;-)

Sophie sa...

Det går utmärkt att prata!! Lotta är ju en av mina bästa vänner och vi satt också i flera års tid på MSN innan vi träffades =) Det kändes hur bra som helst från första stund. Och snart kommer JAG också upp. Glöm inte bort det också *ha ha ha ha*

Cecilia sa...

*fniss*

Blue sa...

*gapskrattar*

Jag har träffat ett par IRL och vi gjorde faktiskt stjärnor i luften när vi pratade...bara för att vi var så nördiga att vi tyckte att det var kul - och kul var det.

Vänner för livet blev vi i alla fall, så det rekommenderas varmt...stjärnor eller icke stjärnor :)