Biljettsläppsmiss?

När biljetterna till Andra chansen släpptes (för ungefär hundra år sedan), stod jag i kö minuter efter släppet kl 9 den morgonen. Kvart över nio var biljetterna till direktsändningen slut, kvar fanns biljetter till genrepet. Nån vecka senare släpptes biljetter även till ett ytterligare genrep, på grund av att det varit så stort tryck på biljetterna.

Igår var alltså det första gerepet, och arenan var kanske 2/3 full, om ens det... En snabb koll på ticnet visar att det inte är några som helst problem att få biljetter till dagens genrep, och vad värre är; INGA problem att få biljetter till direktsändningen heller...varken på parkett eller på läktare.
För nån vecka sedan skyltades det med att "nya" biljetter släppts till samtliga föreställningar, och nu är det biljettrea i Kiruna... Statoil säljer biljetter till direktsändningen för 300 spänn. Pinsamt.

Några tips till er idioter som sköter biljettsläppen:

  • Låtsas inte som att allt är slutsålt 15 minuter efter biljettsläpp...särskilt inte i Kiruna när det börjar bli vår. Folk är nämligen benägna att planera in annat här uppe om det inte finns några biljetter att få tag på.

  • Om ni (idioter) ska släppa "nya" biljetter sedan, gör det gärna lite tidigare än en sekund innan det är showtime.

  • Gå gärna ut i samtlig lokalpress och förklara hur det kan komma sig att folk som köade vid biljettsläpp inte fick några biljetter, medan andra kan släntra in på Statoil några timmar innan föreställning och köpa reabiljetter.

Det riskerar att bli riktigt pinsamt ikväll, med tanke på hur mycket biljetter det verkar finnas kvar. Piiiiinsamt!!! Pinsamt pinsamt pinsamt!!!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

4 kommentarer:

angryinch sa...

Ja det är fan pinsamt! Men typiskt Kiruna. Det är ju samma grej med Kirunafestivalen. Och därifrån rapporterar arrangörerna att det varit 40000 besökare per dag! Jomenvisst! Dubbelt så många invånare som Kiruna har alltså, på en kväll, i Kiruna Centrum? Mmm... Otroligt dumt gjort detta med biljetterna!

Anonym sa...

F...n va bra!!!! Mina favoriter Sibel & Nordman gick vidare till Globen! *Appplåder*

Anonym sa...

Här är Expressens tolkning av det hela: http://www.expressen.se/noje/melodifestivalen/1.1077635/publiken-i-kiruna-sviker-igen *suck*

Anonym sa...

Hörde idag att någon/några som jobbat med mello och Kirunafestivalen har en förkärlek till företagare. Är det så att man lagt undan många biljetter till företag som sen inte varit intresserade?