Maxi? Get real! Maxi???

Aftonbladet kör en schysst modeartikel idag...
"Ta fram ditt snyggaste jag", för mini, midi och maxi. Som maxi-exempel använder man den övergigantiska maxikvinnan Jennifer Hudson (cirkalisa 174 cm & 63 kg).


Om hon är maxi, då är jag i bästa fall elefant, möjligen blåval eller kanske King Kong.
Jiiiiisus krajst, inte är det underligt att folk får ätstörningar när normalvikt betecknas som "maxi" och idealet är att se ut som att man är 8 år och svälter.

*peee-ämm-ässs shalalalalaaaa, peee-ämm-äässs shaaaaalalalalalaa*

I samråd med en vän kom jag just fram till att jag nog skulle kunna använda Jennifer Hudsons maxiklänningar... som tandtråd.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

9 kommentarer:

louise sa...

Tack för att det inte bara är jag som reagerade. Måste betyda att det faktiskt finns fler vettiga människor kvar på jorden :)

Natte Hillerberg sa...

Nänä, jag kan förvisso hålla med dig om att det är snålt att ha henne som maxi-exempel, men 63 kg väger hon inte, det sätter jag min heder på

Blue sa...

*tokfnissar*

Jag kan höra dig sjunga på pms-låten oxå.

Kul att veta att jag är maxi då. Ännu roligare tycker mannen att det och springer omkring och kallar mig Maxi och erbjuder mig sin flytväst i storlek "super-large" (inget skämt - riktig storlek - inköpt i USA).

Dessutom har du snott MIN stavning av Jiiiisus Krajst....!!!! ;o)


Jag snor din pms-låt, jag gillar melodin ;o)

Och avslutningsvis så konstaterar jag att folk är dumma i huvudet, på riktigt. Maxi my ass.
Men om det går att använda en Maxi-klänning som tandtråd så kan man ju även använda hela size zero idealet som detsamma.

Flossa med Victoria Beckhams ben liksom?

listoplisto sa...

natte: Hon har tydligen uppgett den vikten själv nånstans. Men skit samma, hon kan väga 75 kg och ändå vara "normalviktig", så vikthysterin är densamma. Så även min PMS ;-)

listoplisto sa...

louise: Vi får gå med vettiga plakat! ;-)

blue: Vi kan bilda kör och sjunga PMS-sången!!!

Anonym sa...

Det här är bara en tolkning som jag har - jag tycker det är bra att du reagerar! - men, jag tror inte dom menar att det är HON som är maxi.. utan klänningens längd.

För jag såg ett liknande reportage i Amelia(som inte direkt förespråkar skinnslim) och de hade typ.. mini, midi, medi, maxi eller nått sånt.. och då handlade det om längden på klänningarna och inte om modellerna. Tror bara dom menar att det kan va snyggare på en, så att uttrycka det "rätt" - kurvigare(??) kvinna, med långklänning och inte kortkort..?

Ja, det var ju en tanke..

/Kim.
kimmy.blogg.se

listoplisto sa...

Kim: I wish... men med tanke på att de på "mini" tipsar om hur man framhäver kurvor, och på "maxi" om en webshop som säljer kläder upp till storlek 64 så tror jag det är uteslutet att det är längden det gäller.

Tack för besöket förresten!

MeMyselfAndI sa...

Jag tror faktiskt att Mini, Midi & Maxi ar storlekarna pa kjol/klanning...

listoplisto sa...

MeMyselfAndI: Är det därför man på "mini" ger tips på kläder från storlek 32, och på "maxi" tipsar man om ställen som säljer kläder i stora storlekar, upp till 64?

Njaää...