Hej Linda Skugge

Jag ville bara kommentera ett par saker i ett blogginlägg du skrev häromdagen...
Tjocka människor äter mat. Du vet, "äta bör man, annars dör man".
Det är ju tråkigt att du tycker det är läbbigt att sitta bredvid tjockisar, jag personligen tycker det är tråkigare att vara nära fördomsfulla personer eller personer med åderbråck. Allra värst är det med fördomsfulla personer som har åderbråck. Men vi är ju alla olika. Tur, eller hur?

P.S. Det finns förresten någon miljon överviktiga i Sverige och antalet ökar för varje år. Om du börjar leta nu så kan du säkert hitta ett hus med privat strand innan tjockisarna har tagit över helt.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

6 kommentarer:

GIS-mormor sa...

Det är verkligen tråkigt med dessa ouppfostrade varelser som anser sig ha rätt att i tycka att en viss typ av människor är äckliga och fula, och dessutom ha rätt att publicera dessa sina grottmässiga åsikter lite här och där. Jag hoppas de inte tror att de ska bli tagna på allvar - eller?

Förresten har jag lite åderbråck ;-)

listoplisto sa...

gis-mormor: Ja, då är det kört för oss att umgås då.... eller inte ;-)

GIS-mormor sa...

Hehe - så lätt kommer du inte undan ;-)

vandrarvild sa...

men alltså, hade du väntat dig klokheter och öppenhet från Skugge? :)

listoplisto sa...

gis-mormor: åkääääjrå, jag får väl säga som det är då. Jag skulle inte vilja umgås med Linda Skugge, för hon är fördomsfull och har åderbråck. Fast egentligen har inte åderbråcken så mycket med saken att göra, det är mest resten av henne som jag inte riktigt håller med.

När jag tänker efter så kanske åderbråcken till och med är det mest charmiga på henne. *S*

Karriärmamman sa...

Fast jag undrar vart gränsen för övervikt går för Linda...Måste nog erkänna att jag skulle bli illamående av att sitta brevid henne...Hon skrämde vettet ur mig när jag gick förbi henne inne i stan i våras. Snacka om frankensteins brud!