EMO - grundkurs

Ifall det rådde någon tvekan om vad "emo" är så bör den vara utsuddad nu.
Lykke Li är så emo att Henrik Torehammar (alla emosars skyddshelgon) förmodligen studsar och fnittrar av lycka just nu. Känn bara på detta:

– Jag skulle önska att jag inte hade det här barnansiktet och den här
bebisrösten. Jag skulle önska att jag såg ut som en gammal prostituerad.
eller varför inte detta, som svar på frågan om vad som är mest svenskt med henne:
– Att jag avskyr mig själv och vill dö.
Och så är hon 22 år gammal också. Hur gulligt kan det BLI?
Som en liten (emo)nchichi nästan :-) Bara en hårfärgning som saknas, så blir det perfekt!


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

9 kommentarer:

Anso sa...

Chi chi, emo emo emochichi!
22 år gammal och nattsvart! Jag tycker att det är komiskt! Speciellt eftersom hon heter Lykke Li som känns som värsta solskensnamnet. Undrar vad hon kommer tycka om hennes superfräcka emo-svar när hon blir stor?

Johnny sa...

"– Jag hatar verkligen Sverige ibland. Allt är så skinande, allt är så perfekt. Människorna är alla blonda och ser bra ut."

Jag kanske har fel, men jag tycker mig kunna se en liten utväxt i stackars Lykke Li's mittbena på fotot som Aftonbladet har på henne... Innebär detta att hon blonderat sig eller? Ett stycke hyckleri, någon?

Ursäkta språket men, vilken jävla idiot. Jag hade svårt för Lykke Li förut med hennes "anti"-musik och intrycket blev verkligen inte bättre nu.

Anonym sa...

Smyg rasistiska, Smyg censurerande, Nästan politiska, Odemokratiska Sverige. Otroligt egoistiska, Neutrala, Helt lagom, Patetiska,förhastade naiva, Oallmänbildade Sverige.

Att hata Sverige för vad det är, kanske inte är så himla fel. Sverige är för lagom för vissa helt enkelt.

en kille från sverige! sa...

Lagom är bäst!

Bline sa...

Hon later ju glad iallafall.

Anonym sa...

Hon kan ju resa runt lite i världen och se hur folk verkligen har det i andra länder.

Lätt att sitta hemma i sitt pojk/flickrum och klaga på Sverige och inte veta hur jävla bra vi har det igentligen.

Ok det finns mycket irreterande med Sverige men det är ändå ett av världens bästa länder att leva i.

Lykke Li Timotej Zachrisson hippie föräldrar månne?

Anonym sa...

hahah jag kan bara skratta åt en sån dum brud som hon verkar vara. låt henne vara en prostituerad liten hora,som hon själv vill vara enligt aftonbladet.

ursäkta för fula ordet

mion sa...

Tolkar ni hennes svar bokstavligt? Jag tyckte att det var lite kul att hon skämtade om dödslängtan i ett land som USA. Det hade de ju säkert inte väntat sig där borta. De trodde hon var en rar lite tösabit från Sverige. Jag tolkade artikeln som ett försök att inte fastna i söt-och-oskyldig-flicka-facket, där hon nog väldigt lätt hamnar där borta eftersom hon ju både ser barnslig ut och sjunger vänt. Dessutom håller jag med henne angående det tillrättalagda Sverige och att man kan spy på lagomheten ibland. Svenskarna är väl inte direkt kända för att vara ett passionerat folk. Synd, för jag tror att vi är det under all försiktighet. Skönt när nån som Lykke Li vågar sticka ut hakan.

Anonym sa...

seriöst. "oallmänbildade sverige" ? Jämnför Svea med länder som USA, Iran, Kina osv så ser vi inte så oallmänbildade ut. Du/Ni som klagar på sverige e bortskämda helt enkelt. 1 år i Somalia, Kina eller kanske Polen så skulle ni lipa om att få bo här. Va glada över det ni har, patetiska människor / MODIG