Jaha, var det sååååå de menade

Zandén och Gyllenhammar har skrivit ett nytt inlägg i Newsmill-bloggen, som respons på den "moralpanik" som de anser utbrutit efter deras "ömhet i ett slag över munnen"-inlägg, som btw inte skulle läsas bokstavligt, för det var mer ett "poetiskt anslag" och de flesta verkar ha haft svårt att "se komplexiteten" .

Tydligen har vi helt missförstått dem. Vad de egentligen menade var detta:

Har vi redan glömt att nazisterna var så säkra på vår lojalitet att de inte ens behövde invadera oss?

Våldet ingår i det mänskliga minnet, den är en del av vårt arv, att förtränga det är mer farligt än att ta fram det i ljuset.

Var finns Sveriges vackraste kvinnor? Enligt en av våra mest dominerande rättspsykiatriker sitter de i väntrummen på fängelseavdelningarna för våra farligaste kriminella. Många av dessa har skrivit till internerna och bett om att få bli deras kvinnor.

Låt oss ge oss hän i en sundare och vildare sexualitet

Visst blev det väldigt mycket tydligare nu?? Vi hade bara missat att det de vill debattera är... hmm... ett ögonblick... ööh... poesi? Nazism? Våra dåliga matvanor (korv & mos)? Kriminalvården och hur vi ska locka ut de vackra kvinnorna från fängelsernas väntrum?
Nå nå, det blir nog bra...P.S. Diskussionen i kommentarerna till det kvasiintellektuella bullshit-inlägget (uttryck lånat ur kommentardiskussionen) är rätt underhållande.


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

4 kommentarer:

Corundum sa...

Alltså, när jag såg förra inlägget så blev jag lite förskräckt, kan normala, intelligenta människor skriva något sådant?

Men nu känner jag mig lugnt igen - jag hade ju fel ramar från början. I och med nästa inlägg bevisade skribenterna klart och tydligt att de INTE är normala, intelligenta människor.

Och dumma människor skrämmer mig inte. De är mer roande eller kanske irriterande. Det gäller bara att inte låta dem härja helt fritt - då riskerar fler lättledda dras med.

Jaja. Godmorgon, bloggvärlden!
/jag.
ordensmakt.blogspot.com

Anonym sa...

Jag tror att det fortfarande råder ett missförstånd. Det som dessa tanter egentligen menar är: släpp drogerna fria! Livet tycks ju bli mycket roliga och huvudet klarare när man får experimentera lite..

Och till alla damer som idag är lite ömma om munnen vill jag bara säga: ni förstår er inte på poesin!

Kraxpelax sa...

Jag är heterosexuell!

Corundum sa...

kraxpelax: Hm. Vilken väldigt konstig sak att säga.