Men vad är GREJEN???

Ja? Vad ÄR grejen??? Med Stimorol Raspberry Peach Fusion alltså?

Ja ba... söndag kväll, måste gå till Ica och köpa blöjor. Fine fine. Kommer hem, inser att jag borde ha köpt nappar också eftersom de tre huliganerna har tuggat sönder nästan alla.

Är du förälder till nappbarn så hajjar du läget, är du inte så kan jag säga att en natt utan tillräckligt många nappar är ungefär som... att försöka sova utan tält och sovsäck på Mount Everests förhöjda basläger. Ej genomförbart alltså.

Ja ja, ny promenad till Ica och i kassakön spanade jag på de olika Stimorolsorterna på hyllan. Förr i tiden (sagt som en gammelmormor) fanns det EN sorts Stimorol, när det kom en sockerfri var det som julafton hela tiden. Nu finns det typ en miljoooon olika, och av någon outgrundlig anledning köpte jag alltså Raspberry Peach Fusion.
Hallon är gott, persika ännu godare. Vad kan gå fel?

Massor, skulle det visa sig.

Bitarna har helt fel storlek. En bit = för lite. Två bitar = som när man var liten och stoppade in ett helt paket Hubba Bubba på en gång.
Sötningsmedelschock! (något för Aftonbladets löpsedel). Jiiiisus, det är nästan så det gör ont i tänderna. Och varför (why God, WHYYY??) sätter man nåt flytande i mitten av ett tuggummi? Det är faktiskt bara äckligt, inget annat.

Stimorol Raspberry Peach Fusion får en överkryssad (och svårt sötningsmedelschockad) listoplisto i betyg. Sverker skulle ha en heldag med detta, soptunnan skulle få tandvärk.

Och förresten... när jag ändå är på gnällhumör. Det är såååå töntigt att röka på scen när man är med i Sommarkrysset och ska spela EN sketen låt. Det var inte rock'n roll 1996 och det är inte rock'n roll nu. Har man SÅ svåra abstinensbesvär att man inte fixar ett femminutersgig utan cigg, då ska man fan lägga in sig på rehab. Sådeså.


Over and out. Färdiggnällt för idag. Kanske...


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Personligen gjorde jag misstaget att köpa de där fast med nån vidrig smak av mint och jag tror det vasr melon. Och jag håller med: WAHYYYY det där vidriga i mitten, och bitarna är i HELT FEL storlek.

jag tycker de borde nyttja dig och mig som testpersoner för alla typer av saker innan de släpper dem på marknaden. Det kanske finns någonstans man kan anmäla sig att smaka diverse godisar och läsk och kakor.... :)

//vandrarvild a k a Lena

Anonym sa...

och i fortsättningen ska jag kanske kolla stavningen innan jag postar ett inlägg... Hrm//Lena

listoplisto sa...

Fatta vilka goda grejer de hade kunnat få fram om vi bara fick smaka först!!!

Har du förresten skickat nån krönika till niomånader.se än? Om inte, GÖR det!!!