FFS!

Är det verkligen rimligt att man ska behöva montera isär halva bilen för att byta en blinkerslampa??
Jag ger mig fan på att idioterna på Opel har satt in dolda kameror i alla sina bilar och att kamerorna aktiveras varje gång en stackars bilist öppnar lampbytarluckan i bagaget bara för att med chock inse att man inte ens är nära nån förbannad glödlampa. Och då sitter de i sin idiotbilfabrik och garvar ihjäl sig och funderar på hur de ska kunna krångla till det ännu mer i nästa bilmodell.

Och inte nog med det. Neheeeeejdå.
Idioterna på Opel samarbetar nämligen med idioterna som tillverkar glödlampor till bilar. Ni vet, de där företagen som har små käcka foldrar eller ambitiösa pärmar på bensinmacken där man kan bläddra och se vilken lampjävel man ska ha till just sin bil.

Fatta vilken hysterisk humor det måste vara när de i sina dolda kameror ser en förfrusen norrlänning (det är typ 7 grader varmt här) som först försöker bryta sig in till glödlamporna, ser hennes lycka när hon hittar vägen in och sedan bevittnar antiklimax när hon inser att glödlampan som hon bläddrat fram i lampfabrikantens folder och som är den enda lampa som anges för hennes bil, inte passar.


Bajs.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

3 kommentarer:

LadyFi sa...

Visst är det tokigt!

Vi har en Citroen. Om ljuset går sönder så måste vi ta in bilen till verkstaden för att byta det.

Och vi betalar genom näsa för det också.

Bajs!

brorsan sa...

ojj vad jag håller med dig
Renault är precis lika idiotiska

listoplisto sa...

Gah, man kan alltså sammanfatta det med att bilar suger. Alla bilar är skit *S*

brorsan: Ni smittade visst någon här i huset med dialekt... vi har numer en fyraåring som pratar mer och boråsiska för varje dag ;-)