Sverige är fantastiskt (fult)

Anders Westgårdh tycker att Sverige är fult och ovårdat och behöver en makeover. Jag är benägen att hålla med honom. Läs och begrunda, vad tycker du?

Du gamla, du fula


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Man behöver inte åka tusentals kilometer runt i Sverige för att se att sverige är fult. Det räcker att kolla in Stockholm. Skräpigt, fimpar vid varje busshållplats, klotter, vanvårdade och nedslitna parker och gräsmattor.

Anonym sa...

Tyvärr så beror denna fulhet i att det inte längre finns en rimlig chans att leva på landet.
- Man kan inte leva på jordbruket då detta bara görs av ca 1 %. Det går inte heller att överleva ekonomiskt på att ha djur som faktiskt håller våra landskap öppna, pga väldigt dålig lönsamhet. Dessutom kostar det skjortan att åka någonstans idag med bilen.

Det är vi som ska hålla landskapet snyggt och öppet, men tyvärr klarar vi inte av det ekonomiskt och kan därmed inte ta hand om det förfallna landskapet.

LadyFi sa...

Jag kommer från England - och tror mig - Sverige är INTE fult! Även om jag tycker att Stockholm har blivit lite skräpigare och avgaser sämre så är det INGENTING jämfört med Storbritannien. Med över 60 miljoner personer som lider av road rage, kör flera bilar, och skräper så är Sverige en liten plats på himmel!

listoplisto sa...

Lady Fi: Jag förstår dig. Jag tycker egentligen att Sverige är ett vackert land, men det är skräpigare än det var förut och det känns som att det saknas någon slags strategi för att stoppa nedskräpningen.

anonym 1: Ja, det märks nog i de flesta städer tyvärr.

anonym 2: Visst är det tråkigt att det ska vara en ekonomisk fråga?