Plasketiplask

Idag ska jag äääntligen ta mig tid att sjunka ner i badkaret och bli mangoed :-)

När jag passerade Stockholm på väg hem från London i början av veckan, passade jag på att kika in hos LUSH och fylla på förrådet av badolja och lite sånt. "You've been mangoed" är en ljuvlig badolja, den passar bra en sån här dag när man är frusen och förkyld och har huvudet fullt av snor.

Jag försöker febrilt att sortera alla intryck från Londonresan, men det har varit en hektisk vecka så det har inte gått så bra. Jag har inte ens hunnit dumpa bilderna från kameran till datorn än.

Däremot har jag hunnit få en massa beröm för kläderna jag shoppade på Evans, min nya favvoklädbutik. Och förstås en hel del kommentarer på nya väskan :-) Huliganbarnen har en underbar kokerska på förskolan. Hon såg väskan och blev helt betagen. Sedan utbrast hon, ända från hjärtat: FINNS det sådana kvinnor i Kiruna? (som köper sådana väskor) Du är ju för gullig!
Och visst, man kan väl kanske ibland få intrycket att vi som bor här uppe är skogsmullar, konstant klädda i kamouflagekläder... och gudarna ska veta att jag inte är någon trendnisse (det vet alla som känner mig). Jag går gärna till jobbet i rosa Foppatofflor och jag har typ noll koll, men jag gillar vackra saker och jag tänkte att Marc Jacobs kanske inte har varit i Kiruna förut, så det var väl mer en välgärning liksom... guidad rundtur av en inföding ;-)

Starkaste minnet från London är nog annars Mamma Mia. Vi bokade biljetter några veckor i förväg, och lyxade till det med att välja den dyraste kategorin av biljetter (det skilde en hundring jämfört med billigaste kategorin, så det var inte läge att vara dumsnål), men vi hade aldrig kunnat ana att vi skulle få platser på rad 2 i mitten. Det blir liksom inte bättre. Eller jo, det satt ju folk på rad 1 förstås, men de blev spottsprayade när en av sångerna framfördes sittande på scenkanten. Det var visserligen väldigt varmt i salongen, men det kändes rätt okej att slippa bli duschad ;-)


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

2 kommentarer:

Sophie sa...

Jag blir sjuk bara av att passera Lush. Medalj till dig som till och med klarar av att gå in där. Jag brukar fundera på hur personalen mår :S

Anonym sa...

Lova bara att du inte blandar Marc jacobs och foppa. Det blir bara lite för mycket.

Älskar bambatantens kommentar :-)

/snorungen på ditt jobb