Jävligt viktigt meddelande

Till alla snorungar som tänker komma hit och tigga godis när som helst från och med nu till och med nästa vecka nångång: Ska man tigga godis så gör man det på Halloween, inte alla möjliga dagar som kanske har något med Halloween eller Allhelgona att göra bara för att man inte ids ta fyra sekunder av sin tid till att googla fram vad i helvete som gäller!

I alla fall... alla ni snorungar som har tänkt ringa på dörren här (vilken f-b dag som helst), utstyrda i mammas garnnystan och mormors städrock. Ni kommer att få godis, i år precis som alla andra år. I år tänker jag däremot vara lite mer... ekonomisk.
I finanskrisens kölvatten ska jag nämligen idka skafferirensning!

Vet ni hur mycket godis som kan samlas i ett skafferi? Och vet ni hur länge det kan bli liggande där innan man kommer på att det är dags att rensa?
Jag kan tala om det: Flera kilo, flera månader och det blir steeeeenhårt efter ett tag.

Så kära barn från närliggande kvarter. Frågan ni bör ställa er innan ni ringer på min dörr är: Do you have what it takes? Har ni borstat tänderna tillräckligt väl för att klara av tant listoplistos stenhårda tandknäckargodis? Om inte så lovar jag att jag ska stå på trappen och vråla: BUUUS när ni kastar er nedför trappan med tandflisorna sprutandes runt kvarteret.

Mohahahaaa! Bring it on!4 kommentarer:

The Pale Green Woman sa...

Kan inte snorungarna lära sig vilken dag de ska tigga kan de gott ha gammalt knäckebröd!!

(Spännande WV, woomate)

Corundum sa...

Haha! Kul. :P Önskar dig, och alla ungarna på din gata, lycka till.

Corundum sa...

PS: Dessutom sammanfaller lämpligt nog ju den 31:a oktober med helgen i år. Extra enkelt, borde inte gå att missa den här fredagen. ;)

/jag.
ordensmakt.blogspot.com (uppdatrd x2 senaste dygnet)

Lollias sa...

Jag gråter... alla tidigare år när jag gett mig och låtit den kommersiella påhittade helgen sno mina pengar (jag har köpt godiset och hängt ut diverse inspirerat jox på bron) har det inte kommit någon. Men i år, när jag inte brytt mig eftersom det ändå inte kommer nån, kom det tre+två. Förstås.
Jag röstar definitivt på att alla som har godis till utklädda tiggarglin SKA krafsa till det på bron. Vi övriga, som inte bryr oss om besök, låter bli och ska sålunda slippa godis-eller-bus-dravlet. Ungarna har ju inte ens några bus på lager, vilket gör mig ytterst besviken. Vi säger "bus!" och de bara står och gapar. Så de får sitt godis, men det är skittrist att bli hotad med ägg på fönstren - det är fanemej inget bus!