Men GAH!

Hello... Har nån från Emilias crew ringt Bo Kaspers och Lisa Ekdahl och frågat om det är okej att sno "Svårt att säga nej" ?

Shirley Clamp måste vara Sveriges typ mest chockade människa idag. Sist?? Ja ja, vi har hört låten ungefär varje år i Mello sedan mitten av 90-talet, men kom igen... SIST? Svenska folket är idioter *duckar för flygande projektiler*

Jag hann faktiskt bli förvånad flera gånger... jag hade tippat Alcazar till final redan på förhand, men efter att ha sett Shirley åka ut så trodde jag nog att Alcazar skulle få stordäng i duellen mot Scotts. Och med tanke på hur röstningen verkade, så var det förvånande att Emilia slog ut Caroline af Ugglas.

Mest tröttsamt var ändå Petra Medes klädbyten. Skulle det vara kul eller? Jag kommer få panikattacker om hon ska hålla på och byta kläder tio gånger under varje deltävling.

EDIT: Medan jag skrev detta såg jag att Vaniljlatte kommenterat ett inlägg längre ner och gjort samma observation som jag: "Emilias låt var ju så stulen!"

EDIT 2: Nu har Karriärmamman vaknat... jag måste trycka en socka i käften på henne så hon slutar sjunga "Snällla snälla snälllaaaaaa". Iofs låter det bättre när hon sjunger än när af Ugglas gör det, men ändå... ;-)


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

5 kommentarer:

Karriärmamman sa...

SNÄLLLA SNÄLLLA SNÄLLAAAAAAA!!!

Det går bra även med en socka i käften ;)

Vaniljlatte sa...

Ugglas är faktiskt den enda melodin jag minns från gårdagkvällen. (ja och emilias då, men den är ju stulen så den räknar jag inte ;P)

Heidi sa...

Tja Lippan! Risken är stor att "Snälla, snälla" dyker upp i ett par jympapass framöver, skitbra i styrkan. Tycker faktiskt att den är rätt bra, men schlaager...nja...

listoplisto sa...

Heidi: Nääääääääääääääääj!!!!! Snäääälla!! ;-)

Hemliga damen sa...

Men dumma dumma dumma du - vad är det för fel på snälla snälla snälla? Den är ju bäst hittills ju.

Jaså det var DEN låten hon hade plankat, jag kunde inte sätta fingret på det förrän nu.