Come on baby shake that thing!

Jag har haft ett rätt svalt förhållande till Henrik Dorsin... när han vann Karamelodiktstipendiet 2007 var det lite sådär "eeeh, jaha, vad har han gjort för nåt?". I vintras såg jag My fair lady på Oscarsteatern i Stockholm, och där gör Henrik Dorsin en lysande insats som Zoltan Karpathy.

Åsså kom Pihlman, Tingeling-mannen med den klibbigaste dansbandsdängan sedan "Blue Hawaii". Här roar han gamlingar med en sång om farfars urin *barnsligt fniss*Åsså kom finalen. På ryska ambassaden satte man vodkan i halsen och sköt sig i fötterna av misstag när Pihlman och DJ Trexx rev av Tingaliin. Jag har dock lite problem att förstå vad det var som var mest störande för dem, om det var brudarnas stjärnor på byxorna eller DJ Trexx frisyr. I alla fall så tyckte man att Dorsin med vänner borde sitta på mentalsjukhus, och fördomsklubben undrar försynt om det kanske är precis där de skulle ha hamnat ifall detta hade hänt i Ryssland.

I alla fall så uttrycktes också något slags förtäckt hot om att stödet för Malena Ernman och "La Voix" nog skulle minska om ryssarna fick reda på detta. Klart som fan att det skulle. De skulle rösta bort Ernman och kräva mer Tingaliin istället. För hand upp alla som har nynnat mer på Tingeling än på La Voix de senaste veckorna!

Mhmm... jag trodde väl det. Fel låt vann ;-)
Tingeling, tingeling, come on baby shake that thing!Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

1 kommentar:

Västergötskan sa...

Ha ha, så sant som det var sagt! :-D