Det finns hopp

Sökorden är inte så spännande just nu, det är mycket Tingeling, Tingaliin, DJ Trexx o.s.v. Men... som en liten solstråle i keyword-mörkret ser jag att någon hamnat här med sökorden "tigerbalsam i ögat".

Kanske är jag inte ensam? Kanske finns det fler idioter som jag, som fått tigerbalsam i ögat och överlevt för att berätta om det? Kan det vara möjligt?1 kommentar:

Blue sa...

Fyrdelad kommentar:

1) Tolfte budordet borde då vara: Du bör tala om för din nästa vilka filmer hon inte skall se (och nu kan jag skylla på PGW oxå) ;o)

2) Jag glömde något extremt viktigt. HUR gick det till när du tyckte att det var en bra idé att stoppa tigerbalsam i ögat. Var det i samma veva som du borstade tänderna med ngn slags kräm - information is of essence here.

3) Jag har aldrig fått tigerbalsam i ögat, men två varianter. Jag har en kräm, inköpt i USA - som lagar allt från typ hål i båten till nare. Jag använder den på läpparna, men passade på att ta en stor klutt i ögat förra veckan när jag egentligen skulle hälla i lite "Blink". Det gjorde så satans ont. När jag inte längre var blind och faktiskt kunde öppna ögat med kinden full med tårar läste jag på salvan att det viktigaste var "Do NOT get into eyes - if that happens contact a doctor" eller nåt i den stilen. Oh well, jag överlevde.

4) Tigerbalsam däremot har jag andra bistra minnen av. Jag hade influensa och så hög feber att jag nästan låg för döden (lite överdrivet kanske). Jag hade spenderat i runda slängar fyra dagar med att snyta mig så jag låg i ett hav av snytpapper (liten överdrift till), men jag hade duktiga snytsår runt, under och i näsan och var igentäppt och det var kämpigt att sova. Exet skulle skoja med mig, och sa "ta lite tigerbalsam under näsan så släpper det på det täppta". Det gjorde jag. Och fick det i varenda liten snytsårsspringa. Men fick naturligtvis inte bort det. Gallskrik och vansinne och inför regel om att inte försöka skoja över en viss kroppstemperatur eftersom personen ifråga då inte förstår sitt eget bästa.

Eller så kan vi ta när schyrre klasskamrater skulle fira min 18-årsdag på gymnasiet och tog mig i gympan och kletade liniment i hela håret på mig. Nu överdriver jag inte, men jag tvättade håret med schampoo, maskindiskmedel, maskintvättmedel, VIM och INGET fick bort det feta. Det slutade med att den ömme fadern fick kamma ut håret med fotogen för att få bort det.

Håret har inte hämtat sig ännu...sisådär...öhh....sjuuuuu år *visslar oskyldigt* senare?