Den trötta bloggen

Bloggen är trött just nu. Det är lite mycket som händer runtomkring, kan man säga.
Vi håller hastigt och lustigt på att bli med bil. NY bil. Den ska hämtas sisådär 152 mil härifrån, och dessutom rätt snart, något som kräver lite planering. Men det blir kul, riktigt kul :-)

Idag träffade jag doktor Helge. Han presenterade sig faktiskt så, en äldre dansk herre som jag hade tänkt skulle få ge mig lite migränmedicin. Det hela visade sig bli ett av de trevligaste läkarbesök jag någonsin varit på.
Jag och doktor Helge hann med att avhandla migrän, stress, akupunktur, akupressur, homeopati, forskning, artros och... kommunism. Och ja, det finns faktiskt en röd tråd i den där kedjan, hur osannolikt det än låter ;-)

Dessutom är det nya köket en liten bit längre på väg. Vi har skickat in ritningen till Epoq för att få feedback från en av deras konsulenter.
Det händer som sagt en del just nu... men med lite tur har jag 2-3 läsare kvar i alla fall. Jag gillar er!!!

6 kommentarer:

Pippi sa...

Jag har också träffat doktor Helge och vi hade en liknande konversation om än med lite andra nyckelord :) Spännande med nytt kök och ny bil!

maria p sa...

152 mil?? vart ska ni hämta bilen? Låter som att ni borde passera uppsala med råge för att hitta den ni ska ha. Spännande men, det låter som ett jätteprojekt. När är det dags?

Jag kan varmt rekommendera akupunktur mot alla typer av problem. Viktigt just med migrän är dock att inte behandla när man har migränen utan mellan perioderna. Har du en duktig akupunktör så kan hon/han bota alla tänkbara krämpor. Det första man kan behöva reducera är stress... Genom stressen får man alla möjliga symtom, men det vet du väl redan. Lätt och säga till en tre-barnsmorsa....

Hur går det med spikmattan? Jag är fortfarande gruvligt avundsjuk, och har inte haft tillfälle att skaffa mig en egen.

Jag har under veckan fått lära mig att ge akupunktur till kvinnor under förlossningsarbetet. Det ska bli såå spännande att få komma ut på praktiken på förlossningen efter sommaren.

Anonym sa...

Ska ni hämta bilen i SKÅNE eller?
Ska jag maila mitt mobilnummer på fejjan så kan du ringa om du nu skulle hamna i Malmö? :D

//vandrarvild

ingebjørg sa...

ein slik doktor vil eg ha! send han til burøysund :-)og du: det var veldig kjekt å lese det du skriv!

listoplisto sa...

Pippi: Doktor Helge gillar alltså att prata *S*

maria p och vandrarvild: Bilen ska hämtas i Alingsås :-)

ingebjørg: Nej du, jag tror vi behåller doktor Helge här! *S*
Och tack för berömmet! :-)

Blue sa...

LI! Alingsås för satan?

Det är ju...typ nästgårds...you better frekking tell me when!!!!!!