Hej bloggen

Jag vet att vi skulle hänga idag, leta schyssta webbsidor, kanske shoppa något och så. Kan vi ta det en annan dag istället? Det har kommit lite saker emellan...

Vadå för saker? Ja, alltså det är barnen... de har haft bokklubb, och de har läst så mycket att det verkar ha blivit overload och syntax error och lite sånt, så nu måste jag försöka förklara intrigerna i en massa dåliga deckare som de har blandat ihop och som jag inte ens själv har läst.
Dessutom får jag nog förklara att Marley inte dog på riktigt, utan att det bara är påhittat i boken och att även om han dog så är han i hundhimlen och käkar sjukt många smaskiga fläskben med sina polare, så det är ingen fara.


Sedan ska vi fortsätta med popcornslöjdprojektet som de har påbörjat. Jag tänker surrealism, möjligen lite kubism också, och så förstås neoklassicism. Det kan nog bli en intressant installation. Det går inte att fånga helheten på bild i det här läget, men så här ser det nedre vänstra hörnet ut i alla fall...


Men jag lovar, i morrn är det bara du och jag, bloggen... och jobbet förstås. Och livet. Men förutom det är det bara du och jag. Forever!

1 kommentar:

Pia Plupp sa...

Hehehe! Härliga bilder - jag tror säkert bloggen förstår att det iband kör ihop sig lite ;-)