Hmm...

Om ens femåring helt på egen hand lär sig cykla utan stödhjul... ska man då se det som att man är en usel förälder som borde ägna mer tid åt sitt barn så barnet slipper göra saker själv för att få dem gjorda, eller som att man fyllt sitt barn med självförtroende nog att våga testa saker på egen hand?

Och ja, femåringen HAR lärt sig cykla på egen hand. Maken rapporterade just, och vi är milt chockade båda två *S*


4 kommentarer:

ida sa...

haha Emelie var ute och tränade med henne igår, hon cyklade bredvid och visade hur hon skulle trampa och hejjade på som bara den

Pia Plupp sa...

Helt klart en riktigt usel förälder, haha...

(Här har du ett par usla föräldrar till, men deras barn är tydligen inte lika drivna så där kommer säkert stödhjulen sitta kvar till studenten.)

angryinch sa...

Sebastian lärde sig också själv :) Och han är fem. Det kanske är nåt virus som går? Han var ju ändå i kiruna i maj, kan ju ha smittat på nåt vänster mellan dem.

Kvasthilda sa...

Hahahahaaaa! Inte som vår äldsta, när det begav sig... Hennes farbror var ute o tränade henne utan stödhjul o hon drattade iväg nerför en liten backe... Väl nere ur den yttepytte lilla backen, men med grus, klev hon av den stödhjulslösa cykeln, kom in o skrek. "Fy sjutton. Det här är ju LIVSFARLIGT!!" åsså tog det några veckor till....