Aaaaaaaaaaah

Det är en sån där vecka när det kryllar av saker att irritera sig på.

- Alliansen har visst lite svårt att finansiera sina utlovade skattesänkningar. ÄH? No kidding?
Iofs är det väl egentligen något att glädjas över, eftersom det innebär att försämringarna för oss "vanliga" människor kommer att dröja lite.
Valfläsk magrar fort, kan man väl konstatera... som vanligt.

- Anna Sjödin... suck. Peter Kadhammar skrev en krönika om fallet häromdagen. Läsvärt, men sorgligt... och inte utan att man hade velat vara en fluga på väggen på Crazy Horse den där kvällen.

- Snö... snö, och lite mer snö. Nu ligger det snö på marken, och den här gången är jag inte lika säker på att den smälter bort. Värt att notera: Syrenhäcken är fortfarande grön, den har nog inte hajat läget ännu gissar jag. När chocken slår till lär väl alla löv trilla av på en kvart eller så. Jag räknar med att det händer nångång i eftermiddag.

- Förkylning. Som aldrig vill bryta ut ordentligt men inte heller försvinna. Och så lufsar man omkring i yllesockar och känner sig sjuk hela tiden men bara sådär irriterande halvsjuk och trött.

- Dumhet. Bara sådär i allmänhet... Nej, man ÄR inte vegetarian om man äter kyckling och fisk men inte rött kött. Och alla feta människor äter inte ett kilo kakor om dagen. Faktiskt. Vi äter TVÅ kilo. Rätt ska vara rätt... *doh*


Jag behöver nog gå ut och promenera idag... kanske hårdrock på spellistan. På tal om det förresten, det finns fler saker att irritera sig på:
Hårdrockskillen i Idol. Han som försöker se ut som att han är livsfarlig, men som bara ser galen ut. På ett helt ofarligt sätt. Inte är han bra heller...


Andra bloggar om: , , , , ,

Inga kommentarer: