Utmaning!

Vandrar Vild skickade en utmaning...

"Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.
Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information"

1. Jag tycker att utomhusmörker är skitläskigt, och det värsta är att stå och titta upp på stjärnorna om man inte står med ryggen mot en vägg. Hur läskigt som helst!

2. Jag hatar att bli lurad, typ första-april-lurad. Jag tror att jag verkar korkad om jag går på ett aprilskämt. Och DET är ju inte aaaalls korkat ;-)

3. Jag har svårt att slutföra saker. Om jag t.ex. ska städa köket och det står tre kastruller på spisen så tar det nästan alltid stopp när två (eller två och en halv) av dem är diskade. Det är omöjligt att göra klart.

4. Jag bor i Kiruna men jag tycker det är aptrist att åka skidor och skoter. Dessutom är jag inte särskilt förtjust i vinter överhuvudtaget.
Hamnat fel?

5. Jag var galet förälskad i Alec Baldwin i flera år.

6. Jag har ett par cybertvillingar. Vi tänker löjligt lika nästan jämt, gillar samma saker, uttrycker oss på samma sätt, och konstigast av allt... drömmer samma knäppa drömmar. T.ex. om Peter Swartling ;-)


Följande personer får utmaningen av mig:
Cecilia
Lollias
Stålpappans fru
GIS-mormor
Sussie
Hedgehog

2 kommentarer:

Cecilia sa...

No way. Inte innan du besvarat min utmaning...

Lollias sa...

Nåmenvettu??? Jag har inte sex andra bloggare att utmana, så jag talar istället om mina knäppigheter här, hos dig. Fiffigt va???
1. Älskar att skriva lååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååånga brev, frankerar dem och... hittar dem två år senare där jag lade dem för att "posta dem när jag ska förbi en brevlåda". (Förstå att jag älskar e-post!)
2. Gillar matematik! (Behöver jag säga nåt mer?)
3. Har ett sjukligt behov att alltid se andra sidor av saker och ting, vilket driver mina medmänniskor till vansinne. I diskussioner framför jag gärna de andra sidorna, fastän jag kanske egentligen håller med "föregående talare" helt. Suck!
4. Gör inte färdigt, jag heller. Vi har fortfarande omålade kvartslister i köket - som vi byggde om sommaren 2001...
5. Sprutskräck... Och eftersom man behöver gå till läkaren med jämna mellanrum, har jag (tydligen) överfört och omvandlat sprutskräcken till tandläkarskräck - för dit måste man ju inte gå!
Puss puss!