Väderdansen funkade

På fredag kväll kom vi in på festivalområdet precis när Bo Kaspers orkester började spela "Semester". Precis samma inledning som på samma festival 7 år tidigare, samma Sussie som sällskap och samma lycka i hela kroppen. Det är något magiskt med BKO som gör att man blir helt lycklig när de spelar.
Dessutom slapp vi regn! Det blev till och med lite solsken, trots att prognoserna lovade regn precis hela helgen. Finns det en gud så ville hon att jag skulle ha en bra festivalfredag *S*
Och ingen diggar till BKO som jag och Sussie :-)

Sedan The Ark... ord är överflödiga. De är alltid lika bra, Ola Salo är alltid lika karismatisk och "Calleth you cometh I" var magisk även denna gång.
Däremot finns det många ord jag skulle kunna använda för att tala om vad jag tänker om de föräldrar som lät sina barn stå längst fram vid staketet under spelningen... The Ark, barn i 7-8-årsåldern längst fram och stora delar av övriga publiken bestående av fulla människor i 23-årsåldern.
Jag nöjer mig med att säga att vakterna hade en del att göra... och vi fick trängas med panikslagna föräldrar som uppenbarligen blev helt chockade över att det plötsligt var trångt för deras barn längst fram. Suck.
Mental notering för framtiden: Små barn ska inte stå längst fram på festivalspelningar. Remember!
Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Ååååh...satt och lyssnade till exakt den låten på vägen hem och drömde mig bort...snart där....

Elisabeth sa...

Jag kan inte tänka mej bättre kväll än att få se/höra BÅDE BKO och The Ark!

Själv var jag på BKOs turnépremiär på Grönan i veckan, ÖRSREGN men de är ju proffs så stämningen var på topp trots allt. Vad är väl ett par förstörda sandaler och ett regnställ som fick mer än det tålde?

Önskar dej en fortsatt bra sommar!