Poodletime

Sveriges snabbaste bloggare lägger in rapport mindre än en halvtimme efter träffen ;-)


Idag träffade jag Jakob och Pontus från the Poodles, och fick veta att de tyckte det var helt okej att åka tåg 17 timmar för att ta sig till Kiruna och att de gärna skulle velat stanna några extra dagar för att se mer av stan.

Schemat är fullspäckat, det är intervjuer, repetitioner och andra påhitt hela dagarna, så det kändes najs att de kunde klämma in en kvart för en bloggmänniska :-)

Killarna har hittills i Kiruna hunnit spela ishockey och se Icehotel i Jukkasjärvi. Ikväll är det uppträdande i Kiruna kyrka. Carola ska sjunga och har bjudit in de övriga Andra Chansen-deltagarna för gästspel. NSD rapporterar att Carola och Nordman ska sjunga en Nordmanlåt tillsammans.

Nåväl, tillbaka till the Poodles.
Efter Melodifestivalen är det dags för Europaturné som startar i slutet av maj. Jag frågade om det kan bli mer samarbete med E-Type framöver, och det är inte omöjligt att "Line of fire" får syskon så småningom. E-type och Poodles känner varandra sedan länge och "beundrar varandras hantverk" som Jakob uttryckte det, så de har velat hitta på något tillsammans ett tag. Under en solsemester hörde så E-type av sig och hade en låt på gång, de träffades på hemmaplan och resultatet blev Line of fire. Repetitionerna här i Kiruna har gått bra hittills, man har gjort en del justeringar i framträdandet, mest när det gäller kameraklipp och svepningar, för att sätta mer fokus på låten och inte på effekterna runtomkring. Det blir däremot inte mer pyro, som några tidningar tydligen har påstått.

Well well, vi får väl se. I kampen mellan E-Type/Poodles och Sibel kan det nog gå precis hur som helst.


Lycka till killar!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja jäklar vad snabb du är :-) Det är nästan så att jag vil gå till krkan ikväll bara för att se dom, Jacob är fan snygg :-)